Inclusieve Wellness

Wellness toegankelijk voor iedereen ongeacht je geestelijke of fysieke toestand

In samenwerking met een aantal zorginstellingen, een kuuroord en leveranciers van wellnessapparatuur hebben wij onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van wellness in zorginstellingen. Aansluitend op dit onderzoek zijn er concepten ontwikkeld die specifiek kunnen worden afgestemd op de gasten in een zorginstelling. Zintuiglijke belevingen waarbij we uitgaan van datgene voor de gast mogelijk is en juist niet van de onmogelijkheden. Dit geldt voor zowel het mentale en fysieke onderdeel als de bedrijfsmatige kant van wellness. De creatie van slimme combinaties maken financieel en operationeel veel mogelijk.

Sole-therapie is zo’n concept. Dit is gebaseerd op de eeuwenoude gradierwerken. Maar ook zontherapie en liquid sound, een zoutwaterbad met onder water en boven water allerlei licht- en geluidbelevingen.

 

  • Locatie

    Thermen Bad Sulza

  • Faciliteiten

    Kuuroord met een kliniek, Spa- en wellness faciliteiten. Onderdeel van de kliniek is de liquid sound. Hierin drijft men als gewichtloos op zout water. In de ruimte worden de zintuigen geprikkeld door muziek en licht. De combinatie van zout water, licht en muziek zorgen voor een optimale ontspanning. Het bad kan tevens dienen voor activiteiten als Aqua Wellness en een therapeutische flowsessie.

  • Website
    Liquid Sound