Kurland

Kurland staat voor een breed scala aan natuurlijke huidverzorgingsproducten, deze optimaliseren de huid en het lichaam en dragen daarmee bij aan een positieve gemoedstoestand. Al meer dan 50 jaar werken wij vanuit dezelfde filosofie met als basisprincipe: gebruik wat de aarde en de natuur ons geeft.

 

Naast huidverzorgingsproducten hebben wij diverse basisproducten en ingredienten voor specifieke recepturen en verzorging zoals: oliën, zouten, kruiden, bloemen, hooiproducten en mineraalhoudende kleisoorten.

 

Kurland is meer dan een product op de huid. Het is een filosofie die je deelt. Kurland-producten zijn authentieke lichaamsverzorgingsproducten die welzijn stimuleren. Het verlicht dagelijkse kwalen, zorgt zacht en intensief voor het lichaam en maakt het leven eenvoudig en goed. Kurland producten worden gebruikt door consumenten maar ook door therapeuten en dermatologen.

 

Gedetailleerde informatie over de huidverzorgingsproducten van Kurland kunt u vinden in de webshop. Bent u professional en wilt u meer weten over het gebruik van Kurland in uw praktijk neemt u dan contact met ons op.

Webshop voor huidverzorgingsproducten