Zuiver, Fris en Vrij

[vc_row row_fullwidth=”1″][vc_column][mgt_promo_block_wp background_image_id=”1003″ coverimage=”1″ block_width=”100%” block_height=”400px” animated=”0″ darken=”no-darken”][/mgt_promo_block_wp][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1427917030180{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”2/3″][mgt_header_block_wp title=”Zuiver, Fris en Vrij” subtitle=”” align=”left”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

€ 135,00 p.p.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Voel de zorgeloosheid en vrijheid. Met dit arrangement ga je letterlijk terug in de tijd. Voel de vrijheid van je jonge jaren. Een heerlijk arrangement dat lijf en leden zal verjongen. Onbezorgd genieten van het landschap, warm floaten, fris dompelen en in slaap vallen op de Dondolo. Even helemaal niets.

Dit Kuurarrangement is met veel zorg samengesteld met als doel verouderingsklachten tegen te gaan en het lichaam nieuwe vitaliteit en energie te geven.

 

Inbegrepen in het arrangement:

  • Stomen in het hooi met Alpen bloemen. Goed voor de luchtwegen en stimulering van de bloedsomloop.
  • Een hoogwaardige peeling met diepte reiniging die dode huidcellen verwijdert en aanmaak van nieuwe huidcellen bevorderd. Door verse Azieatische kruiden wordt de bloedomloop extra gestimuleerd. De Alpine olie zorgt voor nieuwe energie, versterkt het concentratievermogen en bevorderd het opstarten.
  • Dompelen in de buitenlucht
  • Wegdromen in een klassiek bierbad. Een badbehandeling die rijk is aan vitaminen A, D, E en F en goed voor gewrichten, hormoonhuishouding en vertraagt het verouderingsproces. Het gezicht krijgt een waardevolle jodium houdende peeling van algenlotion met diepte reiniging, die de vochtbalans optimaliseerd en huidtoon verfijnd.
  • Ontspannen op de Dondolo
  • Floaten in een pakking met stamcellen uit appelextracten. Een volle en voedende lichaamspakking met hoogwaardige gezichtsbehandeling voor een frisse, gladde, jonge en stralende huid.
  • Tussendoor hapjes en een warme lunch uit de streek

 

Eten, drinken, badjas, slippers en handdoeken zijn inbegrepen in het arrangement.
De duur van het arrangement is ongeveer 6 uren.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_button title=”Reserveer” size=”btn-large” href=”/reserveringen” el_class=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text el_class=”bottom-share”]

Vind je dit leuk?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]